Durszlak.pl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Online Users
Blog > Komentarze do wpisu
Pieczone, czerwone pomidory

Wpis znajduje się pod tym adresem: http://gotujebolubi.pl/pieczone-czerwone-pomidory/

piątek, 09 sierpnia 2013, gotujebolubi
Tagi: w słoiku

Polecane wpisy

Komentarze
Gość: Ewa, 145.36.235.*
2013/08/09 13:06:05
Idealne zestawienie smaków na tej zjawiskowej kanapeczce, ja mogłabym tam jeszcze umieścić kilka zielonych oliwek...mmm...rozkosz :-)
-
Gość: Krystian, *.dynamic.gprs.plus.pl
2013/08/09 15:33:48
do słoika warto dorzucić jeszcze kilka kaparów
-
2013/08/09 20:23:35
a do tego pieczona cukinia i mozzarella :)
-
2013/08/09 21:40:53
Muszę je zrobić :) Uwielbiam takie pomidory.
-
Gość: Anulek, *.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
2013/08/10 21:36:27
Jak długo mogą być przechowywane takie pomidory? Jest szansa, że dotrwają do zimy?
-
Gość: MalgosiaZ, *.icpnet.pl
2013/08/13 12:49:59
robię!
-
Gość: Potłuczona Literatka, *.neoplus.adsl.tpnet.pl
2013/08/14 16:54:18
Bardzo ciekawy pomysł! Warto się za to zabrać, bo choć pomidory dostępne teraz są przez cały rok, to te zimowe są zdecydowanie za mało pomidorowe :-(
Zapraszam do nowo otwartej Gospody Potłuczonej Literatki - bloga z moimi przepisami i tekstami (może się spodobają - przepisy, albo teksty ;-) ). Pozdrawiam
-
Gość: , *.ntlworld.ie
2013/08/17 12:07:23
A jak takie pomidorki przechowywac ?
-
Gość: Wioletta K., *.arreks.pl
2013/08/21 10:59:27
Są fantastyczne! Wczoraj je zrobiłam - dziś kolejna porcja! A co najśmieszniejsze: smakosze z pokoju w którym pracuje posmakowali, zakochali sie w pomidorkach.... i dzis też przystępują do "pomidorowania"
-
Gość: natalia, *.broadband.greenlan.pl
2013/09/16 19:46:59
są absolutnie genialne!!! jutro zabieram się za kolejną porcję :)))
-
ala.les
2013/09/24 13:49:05
A czy można zrobić zapasy takich pomidorów na zimę? Czy jak będą zbyt długo stały to już nie będą takie smaczne?:-)
-
2013/09/24 16:32:01
Alu, oczywiście :) Wydaje mi się, że z czasem będą tylko lepsze. Nie wiem natomiast jak zrobić, żeby mogły postać długo. Niestety kompletnie nie znam się na pasteryzacji itp.