Durszlak.pl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Online Users
Blog > Komentarze do wpisu
Raviolo żółtkiem i łzami płynące

Wpis znajduje się pod tym adresem: http://gotujebolubi.pl/raviolo-zoltkiem-i-lzami-plynace/

wtorek, 23 lipca 2013, gotujebolubi
Tagi: na obiad

Polecane wpisy

Komentarze
2013/07/23 12:03:10
JEZU. Jakie cudo.
Będziesz odpowiedzialna niedługo za moje dodatkowe kilogramy:)
Pozdrawiam
Aga
-
Gość: http:pastawithapplepie.blogspot.com, *.adsl.inetia.pl
2013/07/23 12:12:58
boziu ! jakie to piekne
-
Gość: ela, *.ip.netia.com.pl
2013/07/23 12:19:03
wygląda cudownie, muszę to ugotować :))
-
Gość: magma, *.80-202-102.nextgentel.com
2013/07/23 12:59:05
wygląda rewelacyjnie:) pycha:)
-
Gość: Maria - Słodka Babka, *.internetdsl.tpnet.pl
2013/07/23 13:39:57
Cześć,

fajnie że piszesz przy okazji tego pięknego dnia, o takich uczuciach towarzyszących całemu temu wariactwu. Myślęm że to nie tyle od dania zależy, co od osoby. Naprawdę trzeba to kochać. Miło się czyta wspomnienie takich wrażeń. Ja wspominam równie mocno i czule ciasto pomarańczowe zjedzone w acquas calientes, i naleśniki z szyjkami rakowymi spałaszowane pod złotą jabłonią w Poznaniu:).

Pozdrawiam serdecznie:)
-
Gość: Dominika, *.dynamic.chello.pl
2013/07/23 15:54:27
Płaczę, oglądając zdjęcia. Płaczą moje usta, ocieram ślinkę.
-
nashelly
2013/07/23 20:15:02
Są obłędne... Z szałwią i masełkiem, takie żółciutkie i mocno nadziane... Niebo ;)
-
2013/07/23 23:32:04
Czuje jak pachnie to maselko.cos wspanialego. Caly blog tworzony jest z wielką pasja, profesjonalizmem, perfekcja i ogromnym wyczuciem kulinarnym . Marze by kiedys moc choc pozmywac po Twoim tworzeniu tych malych i duzych dziel sztuki kulinarnej :))...a przy okazji cos skubnac;) pozdrawiam i klade się spac glodna

-
Gość: Angie, *.sti.net.pl
2013/07/23 23:48:32
Cudne! Nic dziwnego, że na widok takiego jedzenia chce się płakać... z rozkoszy oczywiście: )
-
shinju
2013/07/24 23:03:48
Zakochałam się w takim raviolo podawanym w Mące i Wodzie. Muszę spróbować zrobić samodzielnie :) Twoje wygląda zjawiskowo :)
-
Gość: TRZY CYTRYNY, *.dynamic.chello.pl
2013/07/25 07:30:24
JEZUS MARYJA! CO ZA ZDJĘCIE!!!!!!!!!! om NOM NOM. <odgłosy ugryzionego monitora>
-
Gość: MerryJ, *.ip.netia.com.pl
2013/07/31 14:15:11
nie wiem jak mam sobie wyobrazić smak tego cudeńka :)
-
Gość: www.mforest.pl, *.internetdsl.tpnet.pl
2013/08/05 17:18:56
Genialny przepis ! Jednak wykonanie przerasta moje umiejętności :D
-
Gość: Aga, *.sta.asta-net.com.pl
2013/09/20 16:37:27
Monika, napisz proszę jak długo trzeba wyrabiać ciasto na ravioli. Kurczę zrobiłam raz i wyszło twarde a wydawało mi się, że będzie ok.
-
2013/09/20 16:54:48
Aga - ja wyrabiam ok 10 minut, aż jest gładkie i pięknie odchodzi od blatu. Jak jest zbyt twarde, to może dodaj po łyżkę wody - każda mąka inaczej ją chłonie więc może trzeba jej troszke pomóc. Albo użyć większego jajka, żeby miało więcej płynu w sobie,
-
Gość: Aga, *.sta.asta-net.com.pl
2013/09/20 17:54:26
A mąka? Jaką dałaś? Ciasto było elastyczne, pięknie odchodziło. Może to mąka.
-
2013/09/20 18:29:55
mąka 00 - może wymagało dłuższego gotowania, a może trzeba je rozwałkować nieco cieniej
-
2013/09/20 18:30:17
Ono jest takie trochę al - dente, nie takie miękkie jak pierogowe :)