Durszlak.pl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Online Users
Blog > Komentarze do wpisu
Chleb z karmelizowanym porem i pestkami

Wpis znajduje się pod adresem: http://gotujebolubi.pl/chleb-z-karmelizowanym-porem-i-pestkami/

środa, 03 kwietnia 2013, gotujebolubi

Polecane wpisy

Komentarze
edysia79
2013/04/03 10:17:39
Piękny.
Kiedy na niego patrzę, zaczynam żałować, że jeszcze się nie przemogłam do wyhodowania zakwasu.
-
gotujebolubi
2013/04/03 10:19:07
No to może to jest ten impuls? :)
-
ewa_ciasteczkowakraina
2013/04/03 10:34:41
uwielbiam domowe pieczywo, ten chlebek wygląda przepysznie! Miłego dnia :)
-
Gość: sylwuszka, *.181.28.217.skyggnir.is
2013/04/03 15:13:17
cud malina,smokowicie wyglada ten Twoj chlebek!
-
kamciss
2013/04/03 18:26:38
uwielbiam por! Mogłabym go dodawać wszędzie :)
-
pastelle
2013/04/03 18:47:59
No to zazdroszczę, bo akurat mam tylko sklepowy ;) A tak serio, serio, wygląda wspaniale!
Pozdrawiam :)
-
Gość: Jadłonomia, *.dynamic.chello.pl
2013/04/04 01:01:27
Uwielbiam pory za to, że są takie przekorne. Surowe są okropne, cebulowe, twarde i za ostre a kiedy się je chwilę poddusi robią się zupełnie słodkie, miękkie i rozkoszne. Trudny charakter, ale warto :)
-
Gość: Calli, *.leon.com.pl
2013/07/15 14:13:02
witam
mam ochotę upiec ten chleb, specjalnie do niego wyhodowałam zakwas pszenny, ale nie mam koszyczków do wyrastania, da się jakoś upiec go bez koszyczków??
-
2013/07/15 15:46:15
Calli, oczywiście, po prostu wyściel jakąś niedużą miskę ściereczką i dobrze obsyp ją mąką! :
-
Gość: Calli, *.leon.com.pl
2013/08/16 10:36:37
upiekłam i może komuś przyda się informacja, że chleb dobrze wyrasta też bezpośrednio na blasze, bez użycia koszyczka
-
2013/08/16 11:50:37
Calli, bardzo dziękuję :) On faktycznie ma dość zwartą strukturę, więc super że dałaś znać!